ADJON AJÁNDÉKBA Bioglan Krill Olajat

Születésnapra és névnapra


Születésnap, Névnap

Ajándékozzon Bioglan krill olajat születésnapra vagy névnapra. A krill olaj kitűnő ajándék lehet, a gondoskodás, odafigyelés jele. A krill olaj a betegség megelőzésben játszik fontos szerepet. Tengeri készítményekre allergiásokon kívül, minden ember más ember egészségéhez hozzájárulhat. A Magyarországon amúgy is alacsony Omega-3 bevitel miatt, egy igazán minőségi ajándékkal lepheti meg az ünnepeltet.

Tovább a vásárlás oldalra ».

Karácsonyra és Húsvétra


Karácsony, Husvét

Adjon Karácsonyra és Húsvétra ajándékba szeretteinek Bioglan krill olaj termékeket. Egyre többen ajándékoznak ünnepek alkalmából is nagymamának, gyermekeknek, szülőknek egészséges termékeket. Az egészséges termékek a gondoskodásról tesznek tanubizonyságot. A krill olaj nem szokványos hétköznapi ajándék, hanem egyben hasznos is a megajándékozott számára.

Tovább a megrendeléshez »

Céges ajándékok


Céges Alkalmakra, Céges Ajándékok

Turbózza fel munkatársainak teljesítményét, vagy ajándékozzon egészséget partnereinek. Agyunk jelentős része Omega zsírsavakból áll, azon belül is az Omega-3 aránya igen magas. A Bioglan rákolaj (krill olaj) termékek könnyen felszívódó Omega-3-at és az agyban a szabadgyököket semlegesítő asztaxantint tartalmaz, természetes formában. Ha növeli munkatársainak teljesítményét, végsős soron csapatának, cégének teljesítményét növeli meg. Ez egyben egy befektetés is!

Rendelés »

Vásároljon


Ajándékozzon Önmagának

Lepje meg magát és társág krill olajjal! A krill olaj elsősorban agy, a bőr, az izületek, a szem, a nemi funkciók és a máj teljesítményét javítja. Ha megadja teste számára szükséges Omega-3 szintet, jobb hangulatba lesz, nem érzi meg annyira a nehéz pillanatokat, és erre környezet is fel fog figyelni. A betegség megelőzés sokkal olcsóbb, mint a betegség kezelésére költött sok-sok pénz. Csökkentse le a betegségek kockázatát!
Vásároljon most!