A Krill olaj legfontosabb Hatásai az emberi szervezetre

Antioxidáns hatás

A krill olaj tartalmazza a természetes antioxidánsok egyik legerősebbikét, az asztaxantint. Ezáltal erős védelmet nyújt a szabadgyökökkel és az oxidatív károsodásokkal szemben. Az asztaxantin sajátossága, hogy képes áthaladni a vér-agy gátakon, így biztosítva az agysejtek antioxidáns védelmét is.

Jobb agyműködés

A megfelelő agyműködés, a memória és a koncentrációs képességek jelentősen megtámogathatóak a krill olajjal. Mivel az agy jelentős része Omega zsírsavakból áll, és ezek az esszenciális zsírsavak egyértelműen pótolhatóak a krill olaj fogyasztásával! A krill olaj kúrák évente 3-4 alkalommal ajánlotta, a 8 éves kortól az idősekig, hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb agyműködés elérése éredekében, a jobb szellemi teljesítményért.

Olvasson tovább a témában!

A szem egészsége

A makula a szem ideghártyájának / retinájának az éles -és közponi látásért felelős része (olvasáshoz, autó vezetéshez szükséges). A degeneráció a szem fénykárosodásának a következményeképpen bontakozik ki, a szemet védő pigmentek mennyiségének a csökkenésével is párhuzamba állítható. A makula degenerációja időskorban, 65 év felett jellemzően a vaksághoz vezető probléma!
A krill olajban található asztaxantin támogatja és védi a szem egészségét, hiszen egy része a makulában is képes elraktározódni! A Bioglan, Szem-Formula készítménye pedig fekete áfonya kivonatot is tartalmaz.

Ízületi gyulladások ellen

A krill-olajban található asztaxantin rendkívül erős antioxidáns, segíthet meggátolni a test egészében (bélrendszer, ízületek stb.) a krónikus gyulladások kifejlődését, de az Omega-3 zsírsavak is erőteljes gyulladáscsökkentők. A szükséges Omega-3 biztosításával a rákolaj támogatja az ízületek "kenését", csökkenti azok merevségét és károsodását, valamint meglévő gyulladás esetén mérsékeli a fájdalmat.

Tudjon meg többet az Omega-3 és az ízületek kapcsolatáról

Szív -és érrendszer védelme

A krill olaj értékes zsírsavjai foszfolipid formában kerülnek a szervezetbe, így maximálisan hasznosíthatóak. Az Omega-3 zsírsavak kardioprotektív tulajdoinságúak. Az EPA és DHA segítenek fenntartani az egészséges koleszterinszintet, szabályozzák a vérnyomást is. Pozitívan hatnak a szívritmusra, ezáltal pedig a központi idegrendszerre is.

Cukorbetegeknek

Nagy mennyiségű halolaj fogyasztása (3g felett) esetén inzulinrezisztencia kialakulásáról beszélhetünk. A krill olaj esetében nem fenyeget ez a probléma. Már meglévő diabétesz esetén a krill olaj védi a vérlemezkéket a szabadgyököktől.

Ajánlott nőknek, a menstruációs panaszok enyhítésére

Krill-olajjal végzett vizsgálatok során úgy találták, hogy a PMS-től (Premenstruális szindróma) szenvedő nők panaszai, mint például a fájdalomérzet, a súlygyarapodás, a megnövekedett feszültségérzet, a megjelenő ődémák és / vagy az egyéb bőrproblémák jelentősen mérésklődtek. Ebben segíthet a Bioglan, Női-Formula készítménye, amely a krill olajon túl, ligetszépe olajat és vasat is tartalmaz.

Egészséges és ragyogó bőr

A szabadgyökök számának rohamos megnövekedése bizonyítottan összefüggésbe hozható az öregedéssel, melynek külső jelei a bőrön jelennek meg. A krill olajban található kiváló minőségű Omega-3 zsírsavak egyik különlegessége, hogy sajátos testkozmetikai szerepet töltenek be: védik és támogatják a bőr, a haj és a köröm egészségét.

Tudjon meg többet az Omega-3 és a bőr kapcsolatáról

Segíthet fenntartani az egészséges koleszterinszintet

A montreali ’McGill Egyetem’ kutatói egy 3 hónapot felölelő vizsgálat után feljegyezték, hogy már napi 500 mg krill olaj (1 kapszula) fogyasztásával jóval fentarthatóbb a szervezetben az egészsges koleszterin szint, mint a halolaj vagy a placebo készítmények esetén.

Csontok egészsége

A krill olajban is megtalálható D-vitamin a csontok és fogak egészségét biztosítja azáltal, hogy segíti a kálcium és a foszfor (alapvető tápanyagok a csontok / fogak számára) jobb felszívódását. A megfelelő D-vitamin szint hiányában a kálcium és foszfor jóval erőtlenebb hasznosulásra képes. A Bioglan, Csont-Formula készítménye, a csontok egészségében tudja Önt segíteni.

Allergia ellen

Kutatások szerint a krillolajjal ellensúlyozható lenne az ételekből a szervezetbe kerülő gyulladás –és allergiafokozó, az Arachidonsav. Ezen megállapítás akár elvezethet egészen az évszakváltozásokhoz kapcsolódó allergiás tünetek kevésbé gyakori kialakulásáig is. Sokan számolnak be jelentős javulásról allergikus tünetek esetén, krill olaj kúrák alatt és után.

Krill Olaj RENDELÉS

Krill olaj KÚRÁK különböző problémákra

Gyerekeknek KrillolajtGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 db/ 2 nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Krill olajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1-2 db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Krillolajt50 ÉV FELETT
50 év felett

1 db / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Krill Olaj KÚRA »
Bioglan 500mg Extra erős rákolaj

Krill olaj ÁRAK

Hagyományos rákolaj, 30 db = 5.721 Ft
Extra Erős rákolaj, 30 db = 7.921 Ft
Szem Formula, 30 db = 8.521 Ft
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Krill OlajokA Bioglan Krill olaj bejegyzett étrend kiegészítő.

Legyen biztos abban, hogy az Ön agya, minden nap megkapja a hatékony működéséhez szükséges Omega-3 adagot!

Az agy rossz teljesítménye, az élet-körülmények romlását okozza!

Krill olaj + Agyi teljesítmény részletesen »
Krill olaj Omega-3

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Krill olajjal

Fokozd a Agyserkentés memóriád és koncentrációd teljesítményét Krill olajjal

Fokozd sejtjeid működését krill olajjal »