Erősebb immunrendszer krill olaj segítségével

Világszerte rengetegen élnek együtt sokszor évekig valamilyen egészségügyi problémával, amelyek a tápanyagszegény és egészségtelen táplálkozásból, a káros szenvedélyekből vagy éppen a helytelen életmódból fakadhatnak.

Különösen problémás, hogy világviszonylatban, egyre többen, rendszeresen étkeznek gyorséttermekben, vagy fogyasztanak tartósítószerekkel, adalékanyagokkalfeltúrbózott” élelmiszereket. Talán mondani sem kell, hogy ezen élelmiszerek nem igazán tartalmazzák azokat a tápanyagokat, amelyek fontosak lehetnek az általános jó egészség szempontjából.

Az immunerő fozozásának számtalan módja ismert. Ide sorolható a krill olaj kúra is.
A krill olajban található esszenciális Omega-zsírsavak, antioxidánsok segítik a szervezet önálló védekezési mechanizmusainak a működését.

Az antioxidánsok védenek a szabadgyökök elszaporodásától, valamint az oxidatív károsodásoktól. Az asztaxantinnal az élen, a krill olajok antioxidánsai segíthetnek megakadályozni, hogy a szabadgyökök sejtromboló hatásaikat kifejtsék, és megnyissák az utat a kórokozók előtt a sejtek belsejébe.

Az Omega-3 zsírsavakat az emberi szervezet nem képes előállítani, ráadásul nélkülözhetetlenek az általános egészséghez!

Szervezetünk, csak úgymint a víz esetében, azonnal megérzi az Omega-3 hiányt: ilyenkor hangulatingadozás, rossz közérzet , kedvetlenség vagy akár depressziós tünetek is jelentkezhetnek.

A szervezet Omega-3 szintje szoros kapcsolatban áll ugyanis a ’boldogság hormonjaként’ ismert szerotoninnal. Ahogy az Omega-3 szintje, úgy változik a szervezetben a szerotonin szintje is.

Sokszor tapasztaljuk, hogy valaki csokoládé evéssel, vagy az alkoholhoz fordulva tesz kísérletet a belső feszültségek enyhítésére. Ez tulajdonképpen egy próbálkozás arra, hogy a szerotonin hormon emelkedését kiprovokáljuk a szervezetben. Ahogy a népszerű magyar nóta is mondja „alkoholba folytom bánatom...”.

A krill olaj az egyik legjobb választás az Omega-3 zsírsavak pótlására, mert...

 • ... foszfolipid formában - nem triglicerid kötésben mint a halolajoknál - tartalmazza az EPA-t és DHA-t, amelyeket így a szervezet átlag 90%-ban képes hasznosítani.

 • ... amolyan bónuszként, megtalálni benne még az A -, E -és C vitamint is

 • ... tartalmazza az asztaxantint, a világ egyik legerősebb antioxidánsát. Egy kutatás szerint a krill olaj 48-szor erősebb mint a halolaj...

 • ... a krill olaj alapjául szolgáló antarktiszi krillek olyan aprók, hogy nem kell attól tartani, hogy felhalmoznak méreganyagokat és szennyeződéseket. A krill olaj maximálisan természetes termék!

Az Omega-3 zsírsavaknak együttesen számos jótékony hatása van:

 • A szív –és érredszer védelme (pl.: szabályozzák az LDL koleszterinszintet, csökkentik a szívinfarktus és az érelmeszesedések kialakulásának a valószínűségét).

 • Gyulladások és az azokból gyakorta fakadó autoimmun betegségek ellen emelik meg a védelmet

 • Jótékonyan hatnak az immunrendszer működésére.

 • A teherbeesést követően segítik a magzat fejlődését, csökkentik a koraszülés valószínűségét.

 • Hatékonyabbá teszik az anyagcserét, hozzájárulnak így a testsúlycsökkentéshez is.

 • Külsőleg, a haj, a bőr és a körömök egészsége szempontjából is fontosak.

 • Megakadályozzák a vérlemezkék összetapadását illetve oxidációját, így a vér nem sűrösödik be, ezáltal a vérnyomás, és a trombózis veszélye csökken.

 • Javítják a zsíranyagcserét.

 • Hasznosnak bizonyulhatnak olyan degeneratív megbetegedések esetén, mint reuma, arthritisz, ’Sklerosis multiplex’, vagy autoimmun betegségek.

A ’The Journal of American College of Nutrition’-ban megjelent tanulmányban a krill olaj gyulladáscsökkentő hatásairól írtak. A vizsgálat során a vérben az ún. C-reaktív protein, vagyis a (CRP) szintjét mérték.

Megejgyzés (röviden): a CRP-szint vérvétel során mutatható ki. A CRP az egész szervezetben termelődik (így pl. az immunsejtekben, vagy a májban is), fontos jelzője a gyulladásoknak. Amikor valamilyen külső vagy belső tényező hatására gyulladás lép fel a szervezetben, a CRP szintje megemelkedik. A CRP mindennél gyorsabban jelzi a gyulladásokat!
Szoros kapcsolatban áll a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel: minél magasabb a mért CRP-szint, annál nagyobb a kockázata a szív -és érrendszeri betegségek kialakulásának.

A kutatás alatt két csoportot alakítottak ki, az egyik tagjai placebot kaptak, a másiknál krill olajat. Háromszor mérték az alanyoknál a CRP szintet: Az első nap, 7 nap után és 14 nap után. Meglepő eredmények születtek!
7 nap után, míg a Placebo csoport CRP szintje 17,2%-kal emelkedett, addig a „krill olajos csoportnál” majd 20%-kal lecsökkent a CRP-szint!

14 nap után még jelentősebb volt az eltérés, hiszen a placebot fogyasztó csoport CRP szintje több mint 30%-kal emlekedett, ezzel szemben, az időközben már napi 300mg krill olaj kapszulát fogyasztók CRP-szintje majd 30%-kal lecsökkent.

Következtetés: a krill olaj nagy valószínűséggel csökkenti a szervezetben a CRP szintjét, így a gyulladások valószínűségét végső soron a szív és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Krill Olaj RENDELÉS

Bioglan 500mg Extra erős rákolaj

Krill olaj ÁRAK

Hagyományos rákolaj, 30 db = 5.721 Ft
Extra Erős rákolaj, 30 db = 7.921 Ft
Szem Formula, 30 db = 8.521 Ft
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Krill OlajokA Bioglan Krill olaj bejegyzett étrend kiegészítő.

Krill olaj KÚRÁK különböző problémákra

Gyerekeknek KrillolajtGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 db/ 2 nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Krill olajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1-2 db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Krillolajt50 ÉV FELETT
50 év felett

1 db / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Krill Olaj KÚRA »
Krill olaj Omega-3

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Krill olajjal

Fokozd a Agyserkentés memóriád és koncentrációd teljesítményét Krill olajjal

Fokozd sejtjeid működését krill olajjal »