Az omega-3 szerepe az izületek működésében

Az ízületi gyulladások kezelésére az orvosok előszeretettel írnak fel szintetikus gyulladáscsökkentőket, beleértve a nem-szteroid alapú készítményeket is. Létezik azonban néhány olyan élelmiszer, természetes táplálék amelyek enyhíthetnek az ízületi panaszokon, segítve a fájdalommentes mozgást.

Tudományosan igazolt, hogy az Omega-3 tartalmú ételek / étrendkiegészítők, mint amilyen a Bioglan krill olaj is, segíthetik a jobb mozgásélményt, hiszen Omega-3 zsírsavakkal, az ízületi gyulladások panaszai mérsékelhetőek, a betegség kezelhető lehetne.

A ’The Journal of the American College of Nutrition"-ban 2002-ben leírták azt, ahogy az Omega-3 zsírsavak közül az EPA és a DHA bevitele pozitívan hat reumás artritisz kialakulásakor.

Az utóbbi években elterjedt az étrendkiegészítők piacán az Omega-3 merően új forrása, a krill olaj.

A ’The Journal of American College of Nutrition’ szerint 7-14 nap elteltével napi 300 mg krill olaj szignifikáns változást eredményezhet ízületi gyulladások esetén. Ezzel szemben a halolaj esetében úgy találták, hogy kb. 9000 mg napi fogyasztásával érhető el hasonló eredmény...

Ugyanebben a folyóiratban megjelent elemzés szerint a krill olaj gyulladácsökkentő tulajdonságaival támogatja az ízületek egészségét. Úgy találták, hogy közvetve vagy közvetlenül, de növelte az ízületek mobilitását, javította azok kenését,összességében pedig támogatja egészségüket.

Egy, 2007-es tanulmány szerint napi 300mg krill olaj fogyasztása szignifikáns csökkenését eredményezte ízületi, valamint a szívrendszert érintő gyulladások esetén.
A krill olajjal kapcsolatos kutatások rávilágítottak arra is, hogy a halolajjal és egyéb Omega-3 forrásokkal ellentétben a krill olaj jóval kisebb dózisban is hasonló hatású.

Reuma / Artritisz

A krill olaj hatására a gyulladásos szövetreakciókat indukáló leukotroinek száma csökken. Már kis adag esetén az ízületek mozgékonysága javulásnak indul, továbbá csökken a fájdalomérzet, az ízületek merevsége, funkcionális zavara.
Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak nagy szerepük van az ízületek egészsége szempontjából. A krill olaj kapszulák segíthetnek fentartani az Omega zsírsavak egyensúlyát a szervezetben, támogatva az ízületek mozgékonyságát, a fájdalommentes mozgás örömét.

Rendeljen krill olajat még most: Árak + RENDELÉS

Bioglan 500mg Extra erős rákolaj

Krill olaj ÁRAK

Hagyományos rákolaj, 30 db = 5.721 Ft
Extra Erős rákolaj, 30 db = 7.921 Ft
Szem Formula, 30 db = 8.521 Ft
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Krill OlajokA Bioglan Krill olaj bejegyzett étrend kiegészítő.

Krill olaj KÚRÁK különböző problémákra

Gyerekeknek KrillolajtGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 db/ 2 nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Krill olajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1-2 db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Krillolajt50 ÉV FELETT
50 év felett

1 db / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Krill Olaj KÚRA »
Krill olaj Omega-3

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Krill olajjal

Fokozd a Agyserkentés memóriád és koncentrációd teljesítményét Krill olajjal

Fokozd sejtjeid működését krill olajjal »