Krill olaj vagy halolaj?

Az Omega-3 zsírsavak alapvetően fontosak az emberi szervezet számára. Mint esszenciális tápanyagok, általánosan támogatják, a szervezet jobb egészségét.

Az állati eredetű Omega zsírsavak különösen fontosak, jellegzetesen tengeri élőlénykből pótolhatjuk őket. A tengeri halak (lazac, pisztráng stb.) hagyományos forrásai az Omega-3 zsírsavaknak, azonban az elmúlt években megjelent egy forradalmian új készítmény!

A krill olajról sokan tévesen vélik, hogy hasonló jellegzetességekkel bír mint a halolaj! Mert bár hiába tengeri élőlényekből nyerik, jóval koncentráltabb tápanyagtartalommal, jobban felszívódó Omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) rendelkezik, mint a halolaj! Mindezekhez hozzájön még, hogy az egyik legerősebb antioxidánsnak tartott asztaxantint is tartalmazza,.

Megjegyzés! A halolajban ugyan magasabb EPA és DHA mutatható ki (30%, szemben a krillek átlagos 20%-os tartalmával), azonban hiába a nagyobb arány, a szervezet a triglicerid forma miatt jóval kisebb mértékben képes ezeket felhasználni.

A svájci természetgyógyász, Georgia Kilpatrick szerint:

„A krill olaj és a halolaj amellett, hogy egyaránt kiváló forrásai az Omega-3 zsírsavaknak, kiegészítik egymást! (...)” – Tegyük hozzá, a két termék összevetéséből azért mégis a krill olaj kerülne ki győztesen!
Lényegi különbség, hogy a krill olajban kimutatható a hangulatjavítóként ismert, a kognitív funkciókat is támogató kolin. – A halolajokban nem!

A krill olaj tisztább, éppen ezért biztonságosabb és népszerűbb termék. Persze mindez nem azt jelenti, hogy a halolaj fogyasztása jelentős kockázatokkal járna, hanem sokkal inkább arra gondolunk, hogy a krill olajnak nincs jellegzetes és némiképpen kellemetlen halszaga, ráadásul nem okoz utólag büfögést sem, mint az történik a halolaj esetében.
A halolaj alapját képező tengeri élőlények több esetben, megkérdőjelezhető tisztaságú vizekben élnek, ellenben a rákolajhoz „használt” krillek, amelyeket az antarktisz kimagasló tisztaságú vizeiből halásznak.

A rákolaj egyértelműen magasabb minőségű termék!

A rákolajban található zsírsavak szinte maximális felhasznosulásra képesek, köszönhetően annak, hogy foszfolipid formában vannak ezért a szervezet maximálisan képes hasznosítani.

Tudományosan is összevetették már a két étrendkiegészítőt. A ’The Journal of American College of Nutrition’ szerint 7-14 nap elteltével napi 300 mg krill olaj szignifikáns változást eredményezhet ízületi gyulladások esetén. Ezzel szemben a halolaj esetében úgy találták, hogy kb. 9000 mg napi fogyasztásával érhető el hasonló eredmény...

A krillek halászata Öko-keretek között történik. A rákolaj számos fajtáját előállító norvég ’Aker Biomarine’ vezető vállalat a piacon. Az ’Aker’ cégcsoport szigorú szabályok keretein belül folytatja a krill-halászatot. A korlátozásoknak köszönhetően a térség ökoszisztémája hosszútávra biztosított marad. Az antarktiszi krillekből kivont rákolaj formulák természetes étrendkiegészítők, bioaktív összetevőinek (Omega-3, asztaxantin) hála, pozitív hatások sorozatát indíthatják el az emberi szervezetben.

Krill Olaj RENDELÉS

Bioglan 500mg Extra erős rákolaj

Krill olaj ÁRAK

Hagyományos rákolaj, 30 db = 5.721 Ft
Extra Erős rákolaj, 30 db = 7.921 Ft
Szem Formula, 30 db = 8.521 Ft
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Krill OlajokA Bioglan Krill olaj bejegyzett étrend kiegészítő.

Krill olaj KÚRÁK különböző problémákra

Gyerekeknek KrillolajtGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 db/ 2 nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Krill olajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1-2 db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Krillolajt50 ÉV FELETT
50 év felett

1 db / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Krill Olaj KÚRA »
Krill olaj Omega-3

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Krill olajjal

Fokozd a Agyserkentés memóriád és koncentrációd teljesítményét Krill olajjal

Fokozd sejtjeid működését krill olajjal »