Hogyan támogatja a Krill Omega-3 a bőrt?

Az Omega-3 az esszenciális zsírsavak egyike, amely bármennyire is fontos az egészség szempontjából, az emberi szervezet önerőből nem képes előállítani, így pótlásáról táplálékok bevitelén keresztül kell gondoskodnunk.

Az Omega-3 egyik legújabb generációs forrása a krill olaj. A krill olajban maximális hasznosulásra képes Omega-3 található, a zsírsavak minden jellegzetességével együtt: immunerősítés, agyműködés támogatása, szív -és érrendszer védelme stb.

Az Omega zsírsavak egyik különlegessége, hogy sajátos testkozmetikai szerepet is betöltenek. Mindez annyit tesz, hogy védik a bőr, a haj és a köröm egészségét. Többek között: normalizálják a bőr szaruképződését, javítják a bőr sejtjei közti kohéziót, és támogatják a bőrfelület hidratációját, feszességét, rugalmasságát.

Egy kozmetikában is elfogadott megállapítás szerint a bőr jelezheti az Omega-3 zsírsavak hiányát. A töredezett, kiszáradt bőr erre utaló jel, ilyenkor több Omega-3 bevitelre van szükség.

Az esszenciális zsírsavak segítik a bőr regenerációját, a gyulladások mellett csökkentik annak irritációit (bőrpír, viszketés).

Egyes bőrbetegségek esetén, mint pl. az akné, a szervezetbe bekerülő Omega-3 zsírsavak jótékony hatással vannak. A krill olajban is megtalálható Omega-3 jelentős javulást eredményezhet 4-8 hét elteltével az aknés bőrön.

Nem véletlen, hogy számos kozmetikai krém, amelyeket a bőr gyulladásos betegségeinek a megelőzésére ajánlanak, Omega-3 zsírsavakat tartalmaz!

Krill Olaj RENDELÉS

Pikkelysömör ellen

A nagy mennyiségben fogyasztott Omega-3 miatt az eszkimók (rengeteg tengeri halat esznek) körében ismeretlen bőrbetegség a pikkelysömör.
Kísérletek szerint, a krill olajjal kis vagy közepes mértékben csökkenthető lenne a pikkelysömör fertőzéséért is felelős arachidonsavak száma, csak úgy mint a bőr pirossága, megvastagodása, kellemetlen viszketése. Ekcéma enyhítésére is alkalmas lehet.

Egészséges és ragyogó bőr a krill olaj hatására

A szabadgyökök számának rohamos megnövekedése bizonyítottan összefüggésbe hozható az öregedéssel, melynek külső jelei a bőrön is megjelennek. A krill olaj asztaxantinja együtt működik a szervezetben a szabadgyököket semlegesíteni képes más anyagokkal. Az egészségesebb bőr elérése mellett, segíti az arcszín megfelelő árnyalatának a biztosítását.

Bioglan 500mg Extra erős rákolaj

Krill olaj ÁRAK

Hagyományos rákolaj, 30 db = 5.721 Ft
Extra Erős rákolaj, 30 db = 7.921 Ft
Szem Formula, 30 db = 8.521 Ft
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Krill OlajokA Bioglan Krill olaj bejegyzett étrend kiegészítő.

Krill olaj KÚRÁK különböző problémákra

Gyerekeknek KrillolajtGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 db/ 2 nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Krill olajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1-2 db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Krillolajt50 ÉV FELETT
50 év felett

1 db / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Krill Olaj KÚRA »
Krill olaj Omega-3

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Krill olajjal

Fokozd a Agyserkentés memóriád és koncentrációd teljesítményét Krill olajjal

Fokozd sejtjeid működését krill olajjal »