Beszámolók krill olaj fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Jobb egészség krill olajjal

Varga Árpád - Egerszalók

„A feleségem 58 éves, jómagam 63 vagyok. 1 éve fogyasztjuk a krill olajat majdnem folyamatosan. Mind szellemileg, mind fizikailag jóval frissebbnek érezzük magunkat. Az idősebb életkorból fakadó ízületi bántalmak kialakulásának a megelőzésére is kiváló termék!
A vérnomyással és a koleszterinszinttel sincs semmiféle problémánk. Nyugodt és kiegyensúlyozott életet élünk. Biztos vagyok benne, hogy ebben jelentős szerepe van a krill olajnak!”

Látásjavulás

Wellek Margit - Debrecen

„Az interneten hallottam először a krill olajról. Problémám adódott ugyanis a látásommal, és mialatt tájékoztató jellegű cikkeket kerestem, ’látásjavítás’ kulcszóval egyszer csak felvillant a krill olaj.
A panaszom a következő volt: Nagyon sokat, 3-4 órákat tanulok, sokak szerint rossz szokásom, hogy a monitor előtt ülve teszem mindezt, azonban úgy érzem, máskülönben nem jutnék 1-ről a 2-re...
Egy optikus ismerősöm tanácsára szemüveget használtam a tanuláshoz és az olvasáshoz. Arra lettem figyelmes, hogy néha napokig szinte tökéletes a látásom, ám ez jellemzően csak akkor van, amikor nem ülök le a monitor elé!
...Mivel korábban még nem voltam szemészeten, ezért kissé félve fordultam a szakorvoshoz a panaszommal. Örülök, hogy elmentem, hiszen kiderült, hogy fényérzékeny a szemem, és ajánlott szemüveget használom! Itt jött a képbe a krill olaj!
Amikor elkezdtem a krill olajat használni, akkor rendszeresen hordtam már a szemüveget. Nem értettem, hogy miért fájt a fejem, és miért éreztem azt, hogy szédülök több esetben is, főleg a monitor előtt. 3-4 hét elteltével saját választásból levettem a szemüveget, és nem akartam hinni a szememnek! Jóformán tökéletesen láttam az apró betűket és karaktereket, jobb és élesebb lett a látásom! Azóta is folyamatosan szedem a krill olajat (1 vagy 2 kapszula/nap), és nem hordok szemüveget...
Köszönöm a terméket, sokat segített!”

Szív -és érrendszer

Dr. Deák Sándor - belgyógyász szakorvos

„Belgyógyászként naponta nagyon sok beteggel találkozom, melyek zöme szív-érrendszeri és cukorbetegségben szenved. Rendkívül kedvező eredményeket sikerült elérni végtagi erek szűkülete esetén: 3 hónap alatt napi 2×1 krill kapszula adásával megszűntek a beteg panaszai!”

Jobb kedélyállapot

Kovács Robin - Esztergom

„A krill olajnak köszönhetően javult az emésztésem, és a kedélyállapotom. Észrevettem, hogy nagyjából 6-7 nap után fejben is segített, sokkal tisztábbnak érzem a gondolataimat. Szubjektív nézőpont ide vagy oda, de valóban hatásos termék.”

Krill olaj vs. halolaj

Szendrei Ivett - Szolnok

„Korábban halolajat fogyasztottam, miután áttértem a krill olajra, saját magamon tapasztaltam a különbségeket. A krill olajnak nincs kellemetlen (hal)íze, és nem mozgajta meg a gyomromat sem, nem böfögtet meg. Ugye azt olvasni, hogy magasabb minőségű termék. Szerintem jól választottam!”

Ízületek támogatása

Imre Géza - Törökbálint

„Nagyon szeretem a kosárlabdát. Szabadidőmben ha lehet, kosarazok. nagyjából 1 éve történt, hogy volt egy térdsérülésem. A kezdetekben úgy fájt az ízületem, hogy alig bírtam ráállni. Az utóbbi fél évben ugyan mérséklődött a fájdalmam, de reggelente továbbra is szúró fájdalommal kelek. Egy térdszakorvos már korábban műtét javasolt, mondván, ha nem szűnnek meg a panaszaim, akkor valamit tenni kell! Nem vagyok sportoló, és a munkám miatt sem engedhettem meg magamnak egy térdműtétet, egy hosszabb kiesést. Természetgyógyász ismerősöm ajánlotta figyelmembe a krill olaj ízületvédő hatásait. 2-3 hét után, átlagosan napi 1-2 kapszulával felváltva, sikerült elérnem, hogy már nem fáj a reggeli felkelés, a mindennapi tevékenységben, a munkám során nincsenek panaszaim. Kosárlabda meccset ugyan csak a televízióban látok, de ki tudja, hátha egyszer újra játszhatok.”

Vérnyomás-szabályozás

Kissné Erika - Budapest XVI.

„Közel 3 hónapja rendszeresen fogyasztok napi 1 krill olaj kapszulát a reggeli után. A kezdetekben a reggeli kapszula mellé az ebédet követően is bevettem egyet. Nagyon lényeges, hogy ez alatt az idő alatt normalizálódott a vérnyomásom, olyannyira, hogy a háziorvosom is megdícsért a remek értékekért!
... Még hogy nem tehetünk sokat idős korban a jobb egészségért! Nekem sikerült!”

Koleszterinszint csökkentése

Csajtai Katalin - Kalocsa

„A táplálkozásomból is adódóan biztos, hogy jóval magasabb a normálnál a koleszterinszint a szervezetemben... Tisztában vagyok vele, hogy ez veszélyes... Természetes megoldásként a rákolajat választottam, hiszen sokat hallottam jótékony hatásairól.
Rendszeresen járok vérvételre, így némiképpen meglepetésként ért, hogy a krill olaj-kúrám következtében a koleszterinnek egyből kisebb értékét mutatták az eredmények!”

Jobb egészség

Mocsai Ádám - Csömör

„A krill olaj csodát tett! Rendszeresen rendelek ebből a pazar étrendkiegészítőből. Amióta szedem (3-4 hónapja), sokkal jobb az általános egészségem, és az ízületi panaszaim is csökkentek. Utóbbihoz hozzátartozik, hogy a bokám rendre bedúzzadt, feldagadt... Hála a krill olajnak már nem duzzadt!
Külön örülök annak, hogy egy antioxidáns-hatású, kardioprotektív étrendkiegészítőt fogyasztok! Sokat olvastam ezek fontosságáról, igazából ekkor döntöttem el, hogy egészségtudatosabban próbálok meg élni. Ebben segíthet a napi 1 krill kapszula!”

Krill Olaj RENDELÉS

Bioglan 500mg Extra erős rákolaj

Krill olaj ÁRAK

Hagyományos rákolaj, 30 db = 5.721 Ft
Extra Erős rákolaj, 30 db = 7.921 Ft
Szem Formula, 30 db = 8.521 Ft
tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT Krill OlajokA Bioglan Krill olaj bejegyzett étrend kiegészítő.

Krill olaj KÚRÁK különböző problémákra

Gyerekeknek KrillolajtGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

1 db/ 2 nap
3 - 4 kúra évente

Felnőtteknek Krill olajFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

1-2 db / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Krillolajt50 ÉV FELETT
50 év felett

1 db / nap
3 - 4 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Krill Olaj KÚRA »